Бюлетин на списание PC World - понеделник, 16.10.2017 г.
ГОРЕЩА ТЕМА

Най-важното, което трябва да направите, ако бъдете хакнати!
ГОРЕЩА ТЕМА

Test Drive: Първи впечатления от Gran Turismo Sport
ГОРЕЩА ТЕМА

Зашеметяващи снимки и факти от пътешествието на Касини до Сатурн   Най-четени теми
Има ли iPhone 8 проблем с батерията?
(09.10.2017)
Едва две седмици минаха от официалния дебют на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, а вече имаме първите оплаквания, вероятно свързани със сериозна неизправност на батерията.
(1845 преглеждания)
Новият смартфон на OnePlus излиза на пазара в началото на 2018 г.
(09.10.2017)
Тази година китайската корпорация OnePlus успя да изненада всички с представянето на водещия си смартфон OnePlus 5. Смартфонът на компанията е оборудван с най-модерните технологии, което го направи и най-мощния в света.
(1813 преглеждания)
AOL пенсионира услугата AOL Instant Messenger (AIM)
(09.10.2017)
Дойде краят на още една интернет епоха - този петък AOL обяви, че чат услугата AOL Instant Messenger (AIM) ще прекрати съществуването си на 15-и декември. Преди широкото навлизане на социалните медии и в частност Facebook, услугите за размяна на съобщения в нета бяха едно от важните средства за връзка между хората. AIM, наред с ICQ и Yahoo Messenger (Y!
(1430 преглеждания)   Най-коментирани теми
Tesla изтегля 11 000 автомобила заради проблеми със седалките
(13.10.2017)
За компанията “Tesla” доброволното изтегляне от пазара на дефектни модели автомобили се превърна в практика. През 2015 г. компанията уведоми 90 000 собственици на седан Model S за евентуални дефекти в предпазните колани. 2700 бройки от Model X SUV бяха изтеглени от пазара през 2016 г.
(0 коментара)
Директорът на “Dragon Age” напуска BioWare
(13.10.2017)
Днес Майк Лейдлоу, участвал в създаването на игри като Jade Empire, Mass Effect и цялата серия Dragon Age, обяви, че напуска BioWare след 14 години работа в компанията.
(0 коментара)
Сглобяваме най-мощното PC на пазара
(12.10.2017)
Вероятно всеки от вас е правил този теоретичен експеримент - ако парите нямаха значение, какво точно PC можем да сглобим. Днес дойде и нашия ред да предложим конфигурация на най-мощния компютър, който парите могат да купят към днешна дата. На този етап дори ние не можем да сглобим въпросната машина, за да ви предоставим тестове, но скоро и това може да стане.
(0 коментара)   Избор на редактора
MSI пуска видеокартата GTX 1080Ti Gaming TRIO
(13.10.2017)
    Измина доволно много време, откакто Nvidia пусна десетата си генерация видеокарти, а до този момент MSI се придържаше към конфигурация с два вентилатора за собствените си модели. По-рано през годината това се промени с първата тривитлова карта - GTX 1080Ti Lightning Edition, а сега се появява и моделът GTX 1080Ti Gaming TRIO.
Ревю на Core i7-8700K: Ryzen има сериозна конкуренция
(09.10.2017)
Докато всички говорят за Threadripper и Core i9, потребителския пазар на процесорни решения има нужда от своеобразно сверяване на часовника. Истинската битка за портфейла на обикновения Иван и Петър едва ли ще се състои с 16-ядрени чудовища на цени от над 1000 долара.
Има ли iPhone 8 проблем с батерията?
(09.10.2017)
  Едва две седмици минаха от официалния дебют на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, а вече имаме първите оплаквания, вероятно свързани със сериозна неизправност на батерията. Според информация от два източника, iPhone 8 Plus, който беше представен на 22 септември, е започнал да се разцепва отстрани при зареждане.
Lifestyle

  Зашеметяващи снимки и факти от пътешествието на Касини до Сатурн

Интернет

  AOL пенсионира услугата AOL Instant Messenger (AIM)

Бизнес

  Tesla изтегля 11 000 автомобила заради проблеми със седалките

Любопитно

  Nvidia представи компютър с изкуствен интелект за таксита

Проблеми и решения

  Най-важното, което трябва да направите, ако бъдете хакнати!

Игри

  Първите финалисти на Power Overload са ясни

Джаджи

  BlackBerry Motion се отказва от клавиатурата в полза на голяма батерия и водоустойчивост


Информация за реклама в бюлетина

Вие получавате този имейл, защото имате абонамент за бюлетина "PC World". С абонирането за и получаването на бюлетини на ICT Media вие се съгласявате с общите условия.

Ако желаете да прекратите абонамента за бюлетина, моля последвайте този линк